lauantai 23. helmikuuta 2013

Tiistain tunti ja muuta kivaa!!

Moikka! Kirjotain nyt ti, ke, to ja pe.
Tiistai: Menin keiramol joskus vähä enne neljää. Tunti oli poikkeuksellisesti jo kuudelt ku oli hiihtoloma. Kävin kattoo listan, meit oli vaa neljä! Menin jerel :).Menin  sit siivoo Nepon karsinan, se oli iha täynnä mustaa turvet!! Ei oltu tehty hetkee... Hain yhä lisää ja vein kutsut pois. Menin hoitajansattarii istuu Nelli, Miksu, Kaisa, Vera ja Monjan kaa. Puhuttii sii ja sit kello oliki jo puol kuus ja menin Monjan ja Veran kaa laittaa ponit kuntoo, ku oli samas tallis. Harjasin , otin kuviot, heitin ponin ja omat kamat pääl ja lähettii maneesii kohti. Nelli piti Jerest kii silaikaa ku mää kannon esteit. Meil oli sarja pysty-pysty 5,5 m ja okseri kaareva linja pysty 17m. Alkuverkkailtii ravis ja laukas. Sari piti sellase jalka rääki et huhhu!!:) Sit ottiin parit verkkahypyt ja annettiin hetki puhaltaa. Meen ensviikol lumikil:) Sit tultii pientä radan pätkää. Eka vasen kierros okseri- pysty kaareva, pystylt oikeel, sit okseri- sarja ja vikaks pysty. Poni hyppäs tosi hyvi!! Ei ollu aikomustakaa mennä ohi tai jarruttaa!!:) Loppuje lopuks hypättii joku 70-80 cm. Sit loppuverkka ja poni tallii. Harjasin ja heitin loinen niskaa  ja karsinaa . Lähin tallilt joskus ysi jälkee.
Keskiviikko: olin kampaajal. Mul leikattiin ja dipattii hiukset! :) Niistä tuli tosi tosi hienot!! Illal mul oli treenit menin sinne ja tulin sit seiska jälkee kotii. En tehny mitää muuta ihmeellisempää. 
Torstai: Mul oli huoneen siivouspäivä blaah!! :( siivoaminen sitä joku pari tuntii. Illal mentii sit äiti, iskä, Vera ja Viivin kans leffaa. Käytiin kattoo 21 tapaa pilata avioliitto. Oli iha ok leffa:). Mentii sit käymää mummi ja pappa luo, ku asuu iha läheel keskustaa. Siin se sit meniki koko päivä. Oli kivaa!!!:) 
Perjantai: Hanski ( miinan kummitäti) tuli meil lounaal ja kertomaa vähän kuulumisii Helsingist. Syötiin kalasalaattii ja mää tein makkarakeittoo. Molemmat oli tosi hyvii! ;) ruuan jälkee menin pakkaa kamat ku lähetti iltapäiväl Naantalii äiti työkaverin luo saunomaan ja ratsastamaa issikoil:). Lähetti ajaa Naantalii päi joskus viide aikaa. Mentii Veran kaa sit heti ratsastaa ku siäl ei oo mitää kenttää eikä valoi. Laitettiin Bessi kuntoo ja mentii pellol, mis me ratsastetaa. Bessil ei voi kauhee kaua ratsastaa ku sil on nii huono kunto. ;( Sit tuli jo nii pimeä et oli pakko lopettaa. Taluttelin sitä sit viel ku se puuskutti. Loimi pääl ja pihattoo syömää.  Menin sisäl vaihdoin vaatteet ja menin auttaa äiti ja satu laittaa ruokaa. Sit mentii saunaa, syötii ja mentii nukkumaa. 
 Kuvia laitan ku pääsen kotii ja sit teen ens tiistain tunnista videoposauksen:) 

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

:)

Noniin!! nyt on päivittelyä taas pitkästä aikaa!! :) En oikee oo jaksanu kirjotella ja on ollu muuta, mut Keiramolla käyn yhä ja samalla tunnilla. Nyt ota itteeni niskast kii ja rupeen taas kirjoittamaan. Teen suuremman postauksen tiistain tunnista ja nyt kun on hiihtoloma niin yritän kirjoittaa aktiivisemmin:). Kuvia laitan kun ehin... :)