keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Tiistai hyppelyt! :)

Mentii tallil joskus yhen aikaa. Menin heti siivoo Tristanin karsinan, Oli iha puhdas, mut oli aika paljon turvetta. Siit menin siivoo Buenon, Seki oli iha puhdas. Annoin kotsut ja talikon Annal ja menin se seuraks, ku se siivos Nepon. Monja tulii siin jossai vaihees kans tallil. Kaisa pyysi mua ja Veraa juoksuttaa Villakin, ni mentii siit sit juoksuttaa se. Vilu käyttäyty iha hyvin, vaiks se oli vähä onks pakko?:). Vera meni ottaa sen pois ja vei takas tarhaa. Sen jälkee pesin
Tristanin ja Buenon kupit. Siivosin myös Monjan puolest Jeren karsinan. Lähettii sit Valintataloo, mentii Tinjan kyydil, Vitsi et oli kyl jännä matka xD. Chillailtii sit hetki hoitajasattaris, ja suunniteltii rata mitä hypätää. Sit kamat pääl ja ponin kamat mukaa ja harjaa ponii. Hyppättii ulkoo. Meil oli kolmoissarja pysty- 6m-pysty- 9m- okseri ja sit oli viäl loivakiemura. Alettii verkkaa ravis puomeil ja pienemmil volteil. Bueno ei oikee siin alus keskittyny, mut sit taas laukkojen jälkee se oli ihan tosi hyvä. Sit alettii hyppää, Bueno li ihan innoissaa ja veti ihan sika isoi loikkii. Sit tultii eka sarja ja sit kiemura, Bueno meni kerran ohi ku se taipus liikaa. Loppu tunti meni tosi hyvin ja sain sen aika pyöreeks ja kivaks ratsastaa. Poni pois ja kävin huuhtelee hiet pois. Lähettii tallilt 15 yli kaheksa.

Tänää Anna tuli meil hetkesk ja otetti parit kuvat, illal mennää joukkueen kaa Flow Parkkii ja sit siäl kattoo annan valmennust Nepol.

Meijä kukkaistyttö ♥




Oho missäs mun jalka on? ;)










Annaa!! ♥




Mun pikkune! ♥

perjantai 14. kesäkuuta 2013

Maanantai ja koulutunti

Helloo!!!
Maanantaina menin Keiramolle hoitamaan Nepon. Olin joskus kolmen aikaan tallil, menin kysyy Sarilt et saanks Tristanin hoitsuks ti ja pe. Menin siit sit siivoo Nepon oli ihan semi puhdas. Menin hoitajan sattarii. Sit Menintii Noran ja Veran kaa vähä kuvailee vaiks ei kauhee hyvä kuvaus ilma ollukkaa. Huomasin et rupes tihkuttaa, ni menin laittaa Nepol sadeloimen pääl. Sit rupes sataa iha kunnol ni päätin hakee kaikki hepat sisäl, Ja sit tietenki ku oltii saatu kaikki sisäl ja oltii iha läpi märkii ni  tietenki sit rupee paistaa aurinko! :) No meijän oli äitin kaa tarkotus mennä viäl Börjesii, mut huomasin et se menis jo seittemält kii, ni päätettii et mennää huome aamul. Nora tuli meil sit ma- ti yöks. Ni lähettii hakee sen kamoin sit kasin aikoihi.

Tiistai: Heräiltii Joskus 10 aikoihi. Tehtii aamutoimet, Laitettii vaatteet pääl ja mentii alakertaa. Lähettii Börjesii  12 aikaa. Ostin siält uudet Horse Confortin siniset, kokopaikkaset huosut mis oli takataskuis timanttei ja parit saapassukat. Lähettii siit sit ajaa kotii päi, ku Veran oli valkeavuoren koulul hammastarkastus 13. Sit oltii kotoo ja hoidettii koira ja sit Anna tuli meil ja Lähettii siit polkee tallil. Menin heti metsästää mul kotsut ja talikon. Ekaks siivosin Tristanin, oli iha puhas. Sit Bueno, se oli sit jo vähän likasempi, hain yhen lisää. Ja sit Nepo, se oli jo ihan sika puhdas. menin hoitajan sattarii, Chillailin siäl ja sit kello oli jo puol 6 ni hain Buenon ja Iiron sisäl, hain Buenon kamat ulos ku laittii Monjan kaa taas ne ulkoo ku oli hieno ilma. Meil oli siis koulutunti ku oli esteleiri. Tunnil tehtii voilttei, takaosakäännöksii, vastalaukkaa ja oltii vähä pienemmäl kentäl. Bueno oli aluks vähä jäykkä ja kiirehti eikä oikee keskittyny siihe mitä piti tehä,  Mut siin Laukkojen jälkee se oli tosi hyvä! :) Sit tunnin jälkee poni pois, Kävin huuhtelee hiet pois ja laitoin linimenttii jalkoihi. Ens viikol meen Buenol ja sillo on estetunti. :)









lauantai 8. kesäkuuta 2013

Perjantai :)

Heips! Eli eilen perjantaina mulla oli Buenon hoitopäivä. Mentii Veran kaa pyöril tallil joskus 5 jälkee. Menin eka siivoomaa Nepon, Buenoo mun ei tarvinnu tehä ku se oli leirihoitsu ja oli jo tehty. Sit Pesin molempien kupit. Vera siivos Sennin viäl uudestaa ku se oli likanen. Sit Åsa soitti mul et voidakseen me mennä sen kaa uimaa voivalaa. No lähettii siit sit 15 yli kuus polkee kotii. Haettii kasata ja lähettii voivalaa Åsa, Vera, Mää, Karo ja Liina. Vesi ei ollu ees kulmää, ku Hovirinnas on kyl kylmempää. No uitii sii ja lähettii siin 9 aikaan kotii. :)

tiistai 4. kesäkuuta 2013

Hyppytuntii!!!

Moikkaa!! Tänään mulla oli jälleen tunti keiramolla! Heräsin aamul 10 aikoihi, laitoin vaattee ja tein kaikki aamutomet. Annoin koiral ruokaa ja vein sen ulos. Söin aamupalan, katoin samal telkkarii. Pakkasin eväät ja rats. vaatteet reppuu ja lähettii Veran ja Huilan kaa pyöräilee tallil. Menin heti pesee Buenon seinii ja kuppei, sen jälkee siivosin Nepon ja Jeren. Mentii Monjan, Huilan ja Veran kaa hyppii maneesii. Järjesteltii puomit väreittäi lokeroihi ja muutenki siivoiltii vähä. Lähettii siitä sit Valintataloo. Siit mentii Monjan ja Veran kaa pesee Jeren seinii, kyl tuli puhtaat. Sit oliki jo nii paljo et piti vaihtaa rats. Kamat pääl ja pistää poni kuntoo. Laitettii Monja kaa Elli ja Bueno ulkoo kuntoo, Buenol oli just uus satula. No lämpättii käynnis väistöil ja ympyröil, sit ravii ja laukka. Hypättii joku max 80 cm. Mul meni omast mielest paljo paljo paremmi ja mitä vertasin viimeviikkoo. Sit otin ponin pois, kävin pesee hiet pois, laitoin linimenttii ja annoin syödä vihreet. Menin kattoo Huilan tuntii ja sit mentii hyppii maneesii ja oltii lipun ryöstöö leiriläiste kaa. Videoi tulee kuha saan ne koneel :)