keskiviikko 28. elokuuta 2013

Taukoo, hyppely ja valmistautuminen kisoihin!!

Moikka kaikki! Nyt on ollu taas kerra tosi pitkä tauko! Sori!!

Nonii eilen (27.8) mulla oli hyppytunti Tristanilla. Menin tallille viiden jälkeen kaverini Idan ja Veran kans. Menin heti kentäl maksaa tunnin ja sit pikkukentälle pitämään Annal ja Nepol hyppytuntii, ku Annan piti vähän hypätä taas pitkän tauon jälkee ja perjantai on tallikisat ja Anna menee siel 40 ja 60 cm :). Nepol oli tosi tosi paljon virtaa ja alku ei ollu kauhee lupaavan näköist, ku siit on nii pitkä tauko ku Annal on nii pitkä tauko ollu, sit oli hypänny viimeks Ellil ja Nepol on kuitenki aika erilaiset hypyt. Mut kyl se siit sit lopuks tuli tosi hyvii hyppyi, paikkoi ja vaihtoi, ei oo mittää hätää perjantai kisois!!:).

Sitte mentii Idan kaa siivoo Tristanin karsina, oli puhdas. Muita heppoi mun ei tarvinnu tehä ku Anna otti Nepon ja Vera Buenon.

Sitte meni kuvaamaan Veran tunti ja nostamaan puomeja. Menin siis vasta siihen myöhemmälle tunnille, Tristan oli jo siinä aikasemmalla ni ei pitäny laittaa kuntoo. Tristan oli iha super <3!! Olin viimeks ollu sen kyydis viime kesä, enkä oo koskaa enne hypänny sil. Treenattii kans kisoihi, sillee et muut oli toisel kentäl ja muut oli sit isol. Hypättii joku 90-100 cm. Oon tosi tyytyväine ja suoritus paineet laski minimi tasol!!:).
Meen siis ittekki kisaa perjantai 60 ja 80 cm ja 80 on AM5 eli korotettu uusinta, hiukan jännittää mut se kuuluu asiaa!! :)
KISAPOSTAUS tulee!! :)

lauantai 10. elokuuta 2013

Kuvia maanantailt ja tiistain tunnilt :)



Kaikki yllä olvat kuvat (c) Liina ♥







yllä olevat kuvat (c) Äiti









Hieno tyttö! ♥




Ilmeel mennää!! xp
(c) Nora