maanantai 23. joulukuuta 2013

Tunnin pitoa ja börjesin shoppailut

Heippa! Päätin nytte kun on loma ja aikaa ni kirjoitella vähän tiheemmin:).

Lauantai mentii Annan ja Veran kans tallil joskus neljän jälkee. Mentii ekana kattoo estetuntii. Tunnin jälkee mennin laittaa Nepon kuntoo, sil aikaa ku Anna siivos karsinan. Mentii maneesis joku yli tunnin verran. Nepo oli tosi kivalla päällä ja meni tosi nätisti. Oon nii ylpee siitä parista:). Sitte ku oltii menty ni Anna lähti kotii Ja me ruvettii veran kaa siistimää klipperil Nepon karvaa, ku se jäi vähä epäsiistiks viime perjantailt millo sen klippasin. Vera pesi sen hännän ja jalat ja mää pesin sen varusteet. Äiti tuli hakee joskus ysin jälkee.

Sunnuntai meni iha kotoo olles ja joulujuttuja tehdessä.

Tänää käytii Börjesil ostaa nepol uuden sisäloimen ku nykyne on vähä pieni ja huono ku siin ei oo niit mahavoitä.. Ostettii sellane ihan perus fleeceloimi mis on ristivyöt. Loimi makso parikymppii ei ollu kauhee kallis mut tulee vaa sisäloimeks. Kävin sit siin samal matkal siivoomas nepon karsinan.
Ilta meniki sitte kotona ja käytii viäl Iskän kaa Myllys:).

Huomen käyn aamupäiväst hoitaa hepat ja sitte illan mennää sukulaiste luo viettää jouluu. Aattelin kuvata sitte  videopostauksen joululahjoista:).

Tällesen takin Nepo sai :)

lauantai 21. joulukuuta 2013

Päivittelyä ja paljon kerrottavaa

Heippa kaikki! On ollut tässä nyt pieni tauko mutta nyt taas yritän kirjotella kun on loma! :)

Kerron nytte Kaken seurakisoista, tallikisoista ja nyt tiistain tunnista ja eiisen joulujuhlista. :)

Kaken seurakisat Keiramontallilla (24.11)
Alunperin mun piti mennä Tristanilla, mutta mulle soitettiin että Tristan ei ole hyppykunnossa jostain syystä. No Soitin sitte Sarille ja Sovittiin että menen Amiralla. No sitten iste kisapäivään. Menin tallille joskus yhdeksän aikaan. Vaihdoin huovan ja jalustimet ja sääsin martingaalit. Kymmenen aikaan menin maksaa Annan ja Monjan kaa maksaa ja kävelee rata. Menin sitte kattoo molempien verkan ja radat. Molemmilla meni tosi hyvin, oon todella tyytyväinn varsinkin Annaan ja Nepoon. On tullu tosi paljon kehitystä ja molemmat on oppinut luottamaan toisiinsa. Sitte menin Noran kanssa laittamaan Amiralle kamat niskaa ja Nora meni kävelemään siihen kentälle. Sitte alko mun luokka menin sis 80 cm. Verkassa Amira kävi tosi kuumana ja ei oikein pysyny hanskassa mut sitte parin hypyn jälkeen rentoutu ja oli tosi kiva ratsastaa.:)
Radalle Amira sytty ihan heti. Rataan olen todella tyytynäinen. oltiin sitte loppujen lopuks  neljänsii! :) Sitte mentii ulos ja kävelemään ja kertaamaan rataa ja mitä pitäis tehdä sitte 90:ssä paremmin. Olin ysikympin vika niin sai hiukan odottaa mut kyl se siitä sitte ku oli seuraa. Vihdoin pääsin sitte verkkaa otin väistöjä, siirtymisiä ja tennponvaihteluita. Amira oli tosi kiva. 90 rata meni tosi hyvin ja saatiin tuplanolla! Mun elämän toinen ysikymppi! Saatiiin siitä sitten toinen sija! Sitte heppa talliin ja kattomaan muita luokkia. Oon niin ilonen ja tyytyväinen siihen päivään ja Amiraan! <3 ekat kisat yhdessä, päätin sitte et meen nytte amiralla niin kauan kunnes Tristan on kunnossa ja sitten varmaan jatkan molemmilla :)

Talliestekisat Keiramontalli (29.11) (2-osakilpailu mestaruudesta)
Menin nämäkin amiralla. Menin tallille neljän jälkeen. Ihan ekaks siivosin karsinat ja vaihdoin huovan, jalustimet ja martingaalit. Menin maksaa ja kattoo radan, ihan kiva oli pitkiä teitä mut sitte oli kans sellasii missä saa käntää :). Miia meni Amiralla kans mutta meni 60cm niin meni sitten ekana. Otin Amiran sitte melkeen heti kun  Miia tuli radalta. Viltti päälle ja kävelemään kentälle. Pääsin verkkaan Amira oli kävi tosi kuumana ja oli hankala pitää se käsissä mutta taas parin hypyn jälkeen rentoutu. Rata meni tosi hyvi ja saatiin siitä kans tuplanolla ja ylivoimainen voitto. Meillä oli viiden sekunnin ero kakkoseen! voitettiin sitte Keiramon cup 2013! Palkintojen jaon jälkeen heppa nukkumaan ja kuski kotiin! Hieno päätös tälle kaudelle ja ens kautta odotellen!

Tiistain hyppytunti Okilla (17.12)
Tallille menin viiden aikaan, kävin maksaa ja kysymässä mitä tehään. Sitte menin siivoomaan karsinat ja piistämään radan. Heppaa mun ei tarvinnu laittaa kuntoo koska Enni meni sillä ennen mua. Oon muuten nytte vihdoin päässy siihen myöhemmälle tunnille. Tunti meni tosi hyvin ja  Okki oli tosi hauska. Lopuks hypättiin jotain metriä ja meni tosi kivasti. Ens viikolla meillä ei ole tuntia koska on jouluaatto, mutta sitte kahen viikon päästä on siite koulutunti ja meen sen Okilla.

Perjantain joulujuhlat (20.12)
Olin tallil joskus  kuuden aikaan siivosin nopeesti karsinat ja pesin Buenon jalat ja mentiin sitte vintille juhlimaan. juhlien jälkeen pesin Nepon jalat.