maanantai 23. joulukuuta 2013

Tunnin pitoa ja börjesin shoppailut

Heippa! Päätin nytte kun on loma ja aikaa ni kirjoitella vähän tiheemmin:).

Lauantai mentii Annan ja Veran kans tallil joskus neljän jälkee. Mentii ekana kattoo estetuntii. Tunnin jälkee mennin laittaa Nepon kuntoo, sil aikaa ku Anna siivos karsinan. Mentii maneesis joku yli tunnin verran. Nepo oli tosi kivalla päällä ja meni tosi nätisti. Oon nii ylpee siitä parista:). Sitte ku oltii menty ni Anna lähti kotii Ja me ruvettii veran kaa siistimää klipperil Nepon karvaa, ku se jäi vähä epäsiistiks viime perjantailt millo sen klippasin. Vera pesi sen hännän ja jalat ja mää pesin sen varusteet. Äiti tuli hakee joskus ysin jälkee.

Sunnuntai meni iha kotoo olles ja joulujuttuja tehdessä.

Tänää käytii Börjesil ostaa nepol uuden sisäloimen ku nykyne on vähä pieni ja huono ku siin ei oo niit mahavoitä.. Ostettii sellane ihan perus fleeceloimi mis on ristivyöt. Loimi makso parikymppii ei ollu kauhee kallis mut tulee vaa sisäloimeks. Kävin sit siin samal matkal siivoomas nepon karsinan.
Ilta meniki sitte kotona ja käytii viäl Iskän kaa Myllys:).

Huomen käyn aamupäiväst hoitaa hepat ja sitte illan mennää sukulaiste luo viettää jouluu. Aattelin kuvata sitte  videopostauksen joululahjoista:).

Tällesen takin Nepo sai :)

1 kommentti: