keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Viimiset treenit ennen sunnuntai koitosta!

-Heips!

Eilen tiistaina (18.2) mulla oli tunti. Äiti heitti meijät tallille jo kahen aikaan, oltiin sovittu Monjan kaa, että mennään aikaisin. Ensiks menin siivoomaan Tristanin ja Raijan karsinat. Molemmat oli iha siistejä, Raijalle hain puoltoist kotsuu lisää. Sitte pesin kupit ja suolakivet.  Siitä meninki sitte ponilaan, ja siivosin Nepon. Kävin hakemassa Nepon tarhasta ja laitoin sille satulan (ilman jalustimia), suojat, suitset ja vielä loimi niskaa. Kävelin tien kautta maneesiin, kello olli sillon 15.30. Kävelin pari kiekkaa, ja menin katsomonpäätyyn ympyrälle. Juoksutin siis Nepon, sillä Anna on koko viikon Oulussa eikä Nepo tee kuin parina päivänä viikossa töitä. Juoksutin kaikki askellajit läpi, vaihtoin suuntaa ja sama toistepäin. Kävelytin loppuun, sitten kello oli jo niin paljon että piti lähteä pois tuntien alta. Kamat pois ja poni takaisin vielä ulos. Kävin maksamassa ja pyytämässä Sarilta radan.
 Sitten menin syömään ja hengaamaan Mellun, Viivin, Åsan, Veran, Monjan ja Ellan kaa. Mentii sitte Åsan kanssa rakentaa rata, sitte siitä siivoomaan vielä Bueno ylätalliin ja hakemaan omat kamat. Käytiin vielä kuvaamassa Veran tuntia. Siite tuli vähän kiire laittaa kukka kuntoon mutta ihan hyvin ehtisin. Tunti meni oikeastaan tosi hyvin, sillä en ole kukalla mennyt pitkään pitkään aikaan.  Alussa Kukka painoi aika paljon kädelle, mutta sain sen ratsastettua jalalla mukavaksi ja rennoksi. Saatiin itse verkata. Tein paljon väistöjä, siirtymisiä, avoja, sulkuja ja paljon paljon voltteja, jotta taisin ulkoavut läpi. Hypyt meninvät hyvin, lukuun ottamatta paria puomia ja epäselviä paikkoja. Lopuksi esteet olivat noin 80-95cm. Tunnin jälkeen huuhtasin suurimmat hiet pois ja laitoin linimenttiä jalkoihin. Odotan innolla sunnuntaita. PAkkasin nopeesti kamat, jaoin kaurat ja menin kattomaan ku Åsa meni Daisyllä. Hengailtiin vielä hetki ennen ku Iskä tuli hakee, ja heitettiin Åsa kotiin.

Tänään Oltii Äitn kanssa laskettelemassa Sappeella. Oli iha sika kivaa taas pitkästä aikaa vetää sukset jalkaa ja menoks.

Loppuviikosta olen kokonaan tallilla ja kisoista tulee sitten erillinen postaus! :)

Nyt nukkumaan! Hyvää yötä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti