lauantai 1. maaliskuuta 2014

Lauantai talleilut, sunnuntain kisat, tiistain poneilut ja perjantain hoitelut :)

Heippelis hoippelis!

Lauantaina menin keiramolle yhden aikaan. Menin heti ensiks siivoomaan Ellin, sitten Tristanin syvin pyynnöstä ja sitte viimeisenä Nepon. Kaikki oli ihan puhtaita. Sitten menin istumaan hoitajansattarii. Neljän aikaan menin hakemaan Nepon tarhasta. Harjasin sen ja laitoin kamat, kävin hakemassa liinan ja kuminauhat. Sitten mentiin pikkumaneesiin Huilan ja Veran kanssa (Huilan oli vuokrannut puhin, sillä ei ollut mennyt sillä yli viikkoon). Kävelin Nepon kanssa noin 10 min, soitin siinä samassa Noralle ja jutskattiin sitte sunnuntain aikataulu läpi. Sitten nepolle kumpparit päälle ja ympyrälle. Nepo meni ihan kivasti. Sitten Vera meni ottamaan nepolta kamat pois ja mää jäin Huilan kanssa sinne kävelemään. Pappa tuli hakemaan meijät viiden jälkeen.

Sunnuntai: Pappa heitti meijät tallille 11 aikaan. Menin sitten heti siivoomaan Tristanin ja Nepon, molemmat oli iha puhtaita. Sitten kello olikin jo 20 yli 12 niin mentii maksamaan ja kattomaan vähän ratapiirrustuksia. Sen jälkeen mentii talliin puunailemaan heppoja. Menin kentälle kävelemään jo sillon kun 70cm oli jo alkanut. Menin Kävelee Monjan kaa 70 radan ja kattoo Monjan verkan. Sitte kun 70cm oli loppunu  ni menintii kattoo 80cm rata. Rata oli iha simppeli pari aika vaikeeta kaarretta Kukalle mutta ei se mitään :). Olin kahdeksas lähtijä niin  pääsin aika nopeesti verkkaamaan. Kukka oli tosi innoissaan ja sen takia kaahotti vaan menemää, mutta sitten kun otin kannukset pois niin rauhottu heti ja oli  tosi mukava. Otin sitten parit hypyt pystylle ja okserille, tuli tosi hybǘiä paikkoja ja pyöreitä hyppyjä. Sitten pääsin radalle. Rata menin tosi hyvin, tuli puhtaat molemmat vaiheet. Lopputulos oli sitten neljäs sija. Sitten kävelemaan 90cm rataa Äitin kaa. Siellä oli sitten jo sarja mikä hiukan jännitte, rttä mahutaanko siihen vai tullaanko innarina :D. Sitten nousin  ulkoo kyytii ja kävelin sii kunnes pääsin verkkaa :)90cm olin kymmesnes jähtijä. Pääsin sitte viimeinkin verkkaa ja otin heti ravii ja tein temponvaihteluita, siirtymisii, väistöjä ja voltteja. Sitten laukkatin pari kierrosta ihan kevyessäistunnassa, että saisin moottorin käyntiin. Aloin tulee pystyy ja okserii ihan rennosti.. Sitten otin pari kertaa pysty perää okseri, tuli tosi hyviä hyppyjä ja annoin sitte olla  ja kävelin siällä sitte ja oottelin omaa vuoroo. Pääsin sitten radalle, mutta jouduin oottaa hetken kun sarjavälii muutettiin. VIhdoin sain lähtömerkin. Rata meni muuten tosi hyvin, mutta mua jäi tosi paljon harmittamaan se eka este mikä tuli alas koska Kukkajäi niin löysäks ja tuli vielä niin pohjaan, että otii etujaloilla alas. Olen tosi tyytyväinen sillä en ollut mennyt Kukalla pitkään aikaan :). Sitten heppa talliin. Kamat pois ja Vera kylmäsi jalat. Sitten paljon herkkuja ja karsinaan syömään. Omat kamat kassiin ja kotiin vaihtamaan vaattteet ja moikkaamaan Elmeriä Tyksiin.

Tiistaina  menin tallille puoli kuuden aikaan. Hain heppoja Tinjan pyynnöstä. Hoputin Monjan Siivoomaan Nepon ja Tristanin niin mun ei tarvinnu siivota ku  Raija ja Buenoo. Kun oltiin haettu kaikki pollet sisää, menin siivoo Raijan. Sitten menin rakentaa rataa ja juttelee Sarin kaa kisoista. Menin siitä siivoo Buenon ylätallii ja otin ponin siita mukaan alatalliin, koska laitoin sen siellä kuntoon. Alkutunti meni miten meni mutta sitten lopust löysin taas ne napit millä se poni toimii. Sitten nopeasti poni pois ja kotiin. Ensiviikolla mun pitäis mennä Raijalla tai sitten Buenolla.

Eilen (perjantaina ) kävin vain nopeasti siivoomassa karsinat, koska oli kiire Pappan synttäreille ja kattomaan tietenkin kattomaan Selänne leffaan:).

Tänään kavin aamulla ottamassa rokotteen ja sitten illemmalla on peli :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti