perjantai 18. toukokuuta 2012

Keskiviikko

Menin tallil puol 5 . Menin hakee mun ratsisaappaat, -kypärä ja piiskan , sit menin kattoo ku Jenni hyppäs Liinuksel . Jennil meni tosi hyvin . Sit kiipesin Liinukse salkää ku loppuverkkasin sen , ku Jennil oli kiire kotii. tein Liinukse kans siirtymisii, kolmikaarisii ja väistöi. Mentii suoraa pesaril ku Liinu oli iha hikine , sil aikaa Vera otti liinukse karsina . Menin syöttää sitä ulos et se kuivuis hiuka . Sit menin tekee Nepon , se oli karsinas jote vein sen ulos . Karsina oli tosi puhdas, en hakenu lisää . Vein kotsut pois ja hain harjat . Harjasin Nepon siin ulkona Eerika piti Nepos kii . Vitsi siit muute lähti karvaa. Sit mentii kattoo ku Emppu hyppäs Daisyl . Sain alku ja loppu verkata Daisyn , se oli tosi kivan tuntune . Emppu tippu silt , se lensi tokal estee kaulal ja sit se hyppäs viimise estee sillee et se oli kokonaa toisel puolel ja sit se tipahti maaha . Lähin tallilt joskus 8 aikaa . Onneks huome on vapis !! :)

4 kommenttia:

  1. Kui ihmees menit Daisyl??? O.o Aika hassuu et sut päästetää selkää, ku oot silleeen aikamoisen raju ratsastaja.. Ei pahalla ;;;) Mutta kaippa osaat hillitä piiskaamista jos kerran ponin omistaja sinua valvoi. Alaks sää kilpaileen Linuksel taikka Daisil?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kuka oot ? ja tiadokses vaa et en piiskaa hevost jos siihe ei oo mitää syytä . atsasta sit ite paremmi + nepost ei ois tullu niii kiltti ku se nyt on jos en ois ranhassu sitä tyhmyyksist. kul nut emppu tiätää ketä se sinne selkää päästää , et pidä sää vaa turpas kii. Linukse juttu on vähä auki mut en Daisyl. oon ratsastanu koht 8 vuotta ja kokemust on kuule vaiks minkälaisist hevosist. no mua ei kiinnosta sun mielipitees . ja oot vaa mul kade !!!!!

      Poista
  2. Voi elämä, noloo piiloutuu anonyymin taa haukkumaa ja arvostelee Annii, ota oma ratsastukses videolle ja näytä meille, voidaan yhessä vertailla sitten toistenne virheitä ;) Mutta voit painua jonnekkin syvälle ja poikittain... Olis kiva tietää kuka kateellinen siellä pätee, varmasti joku tuttu?

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista