maanantai 7. toukokuuta 2012

Moikka !!

Moi ! Sori en oo kerenny kirjoittaa tänne nyt pitkää ainaa, mut nyt tulee sit koko viikon lopust .
Perjantai: Pääsin koulust 2 ja menin siit sit subii Huilan kans . Sit ku päästii kotii ni vaihdoin vaatteet ja lähin pyöräl tallil , Huila tuli samaa matkaa . Menin heti tekee Darwinin karsinan siält lähti 1 ja puol kotsuu pois , hain sinne yhen lisää levitin ja lakaisin , sit menin tekee mangon oli tosi puhas, mut se lainehti turvetta. Sen jälkee menin tekee nepon oli aika  puhas . Sit kello oli jo nii paljo et piti mennä laittaa Nepo kuntoo, ku  mul oli Sarin H. valkka . Sit ku tulin siält otin Nepon pois ja vein ulos ettei tarvis koko loppu iltaa olla mököttää sisäl. Sit ku mul oli viäl Jere tekemät ni tein sen . Sit hain nepon siläl tai me mentii isoo tallii  pesaril, ku olin jutellu jenni kans et pesisin Nepon. Sit  Pesin nepon iha kokonaa ja selvitin sen harja ja hännä. Sit lähin pyöräl kotii .
Lauantai: Huila tuli meil joskus 12 aika ku se tuli meil tnä yöks. Sit lähettii kuusistoo joskus 13 aikaa . Ku huomen on kisat Vahdolla jonne ollaa menossa vain Uljaksen kans . Pesin panssarin, siutset ja martingaalit. sit tein ruuat ja täytin ilta verkot. huila pesi sil aikaa uljaksen jalat ja hämmä . Sit lähettii hakee veti autoo Fannyn kans . Sit mentiin Paraisil ku Fannyn kaveri korjas sitä autoo ku siin ei toiminu valot. Juotii siin sit mehut ja syötii pullaa ja lähettii hakee traikkuu . sit vietii se kuusistoo ja ratsastin siel Aatamin . Aatami oli tosi kiva , mut en mää senkans osaa ratsastaa nii hyvi ku Vera . Sit Fanny heitti mut ja Anni h kotii .
Sunnuntai: Fanny tuli hakee meit 9 aikaa . Menin heti pistää uljast kuntoo . Sit pistettii se traikkuu ja lähettii ajaa kohti Vahtoa. Kun päästiin paikal ni menin heti maksaa lähtö maksut , sit katoin pari rataa ja lähin autol laittaa Uljast ukntoo . Sit lähin kisapaikal menin kävelee pikku lenkin . sit pääsin verkkaa ku oil 3 lähtiä. sit menin kävelee radan oli ihan okei rata. 70cmmeni kans ihan okei vaiks tuli yks kielto ku osjasin Uljaksen iha päin tolppaa . Mut 80 cm mei jo pal paremmi vaiks tuli yks alas . Sit lopuks mentii viäl söymää ikeaa . Sit kuusistoo ja poni pois ja kotii .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti