maanantai 21. toukokuuta 2012

To-la

moikka !!!
Torstai: Menin Tarun ja Kimin taliil kattoo kisoi . Åsa oli siel Pekan kans ja Jossu meni Digal . Iskä heitti mut ja Vera sinne , siel oli just 40/50 palkintojen jako osa sai ruseti . Menin Åsan kans kävelee uusinna ku se pyys . Åsa meni viel 70/80 , meni tosi hyvi vaiks tuli perusradalt yks alas  . Jossu meni kans saman luoka si oli 5 . Jossu meni kans 90 , ja oli 4 . Kuvasin viel sen 100/110 , Eerika Mäkilä voitti sen Villakil. Mentii Jossu kyydil kotii ja illal menin kattoo Huila ja Veran kans leffaa, en nyt muista sen nimee mut kuiteski se oli iha okei .
Perjantai: Menin tallil  joskus puol 4 . Menin heti tekee DArwinin oli iha sika likane pelkkää pissaa, kakkaa,heinää , sielt lähti 3 kotsuu pois ja hain sinne sama verra lisää. sit menin tekee nepon oli aika puhas , en hakenu lisää . sit pesin kaikkie kupit . Hain Darwinin siläl , menin syöttää sitä . Sit ku Jossu tuli ni menin ratsastaa Nepol. Jossu piti mul tuntii , tehtii siirtymisii , taivutuksii ja mentii poumii nii et laukka vaihdettii sen pääl . Tulin sielt yhe kerra alas, Nepo veti rodeoloika ja mää lennä ku leppäkeihäs . Sit Jossu ja Eerika tuli meil yöks.
Lauantai: Menin  talli jo 12 aikaa . Menin tekee heti Nepon karsinan oli tosi puhas , hain yhen lisää . Vein Nepon ja Mangon ulos . Sit Åsa tuli tallil , oli sén ja Eerikan kans . Kuvasin Eerikan tunni , se meni pekal. laitan niit kuvii sit myöhemmi . Eerikal meni tosi hyvi . Sit pesin nepon verusteet ja mun saappaat. Laitoin kaikki kamat kuntoo . Sit menin käymää kotoo hakee kamat  ku menin Åsalyöks . käytii sii hesel vetää hampit naamaa . Mentii joskus 12 aikaa nukkuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti